مشاوره حقوقی رایگان - در جواب اظهارنامه عدم تمکین چه اقدامی بکنم؟

سلام، وقتتون بخیر. من 1 ساله عقدم و مدت 3 ماهه بدلیل دعوای شدید و بی حرمتیایی که همسرم داشتن دیگه کلا قطع ارتباط بودیم و من هم قصدم جداییه. مهریم رو 11 خردادماه اجرا گذاشتم، چه زمانی ابلاغیه میره براشون؟
ایشون امروز برام شکایت عدم تمیکن فرستاده که مدت 5 ماهه تمکین نکردی و تا 48 ساعت فرصت داری برگردی. این هم بگم من رابطه کامل باهاشون نداشتم و ایشون در این مدت 1 سال هیچ نفقه ای به من نداده. من میتونم شکایت ترک انفاق بکنم؟ الان دقیقا باید چیکار کنم؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.