مشاوره حقوقی رایگان - دیه نقص عضو

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. من از ناحیه ساق پا دچار شکستگی شدم به طوریکه درشت نی و نازک نی کامل شکست. در درشت نی پلاتین گذاشتن و بهبود پیدا کرد اما نازک نی شکسته مانده و قابل درمان نیست و دچار نقص عضو شدم. به چه صورت دیه من حساب میشه؟ متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه با رویت گواهی پزشکی قانونی ممکنه . که در اجرای احکام به نرخ روز تعیین خواهد شد.