مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فک پلاک خودرو

با سلام.وقت شما بخیر باشه انشاالله
چند سال پیش خودرویی به کسی فروختم به صورت وکالت کاری بدون مدت فک پلاک ( یعنی نمی‌دانستم ) سپس آن طرف هم به شخص دیگری فروخته بود با وکالت فروش که بنده از مشخصات و آدرس و تلفن او کاملاً بی خبر بودم. که باعث شد اینجانب جهت پلاکم شکایت کردم ، بعد از چند سال خودرو را در اهواز توقیف کردند، در حالی که منزل بنده در تهران است، و شخص دومی که خودرو را خریده تلفن بنده را پیدا کرده و دائماً زنگ می‌زند و می‌گوید که شما از شکایتت صرف نظر کن تا خودرو آزاد شود و من بتوانم فک پلاک کنم و من هم میگویم از طریق راه قانونی فک میکنم ، از شما درخواست دارم بنده رو راهنمایی بفرمایید نمیدانم چگونه میتوانم پلاکم را فک کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهیلا مشایخی

سرکار خانم سهیلا مشایخی :

سلام
باتوجه به وكالتنامه و مبايعه نامه فيمابين طرفين ميتوانيد دادخواست الزام به فك پلاك را در دادگاه مطرح نماييد.