مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فک پلاک

سلام
موتور سیکلتی را سال پیش فروختم و تمام مدارک را تحویل خریدار دادم قرار شد موقع تعویض پلاک باقی مانده پول رو بده ولی برای تعویض نیامد ، با توجه به این که من هیچگونه قولنامه ای ندادم (فقط مدارک موتور سیکلت که بنام خودم بوده) آیا میشه درخواست فک پلاک یا درخواست سرقتی داد ؟ باید از چه طریقی اقدام کنم و چگونه لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه ثمن و توقیف مورد فروش را بدهید

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - ابتدا می بایست بعنوان فروشنده و در مقام مدعی ، دادخواست اثبات وقوع بیع تنظیم کنید و بوسیله دو شاهد بیع را ثابت کنید و سپس در مقام مدعی ، دعوای فک پلاک از موتور سیکلیت را اقامه نمایید .