مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدگی به دادخواست مزایده خانه ارثی

سلام و وقت بخیر. پروسه صفر تا صد یه خونه که سهم ارث پدری بین چند برادر هست رو، اگر بخوام دادخواست بدم؛ برای فروش به مزایده بره چقدر زمان میبره؟

پاسخ ها :

مدت زمان رسیدگی به دادخواست مزایده ملک موروثی زمان رسیدگی دادخواست مزایده ملک ارثی مزایده ملک ارثی مزایده ملک مزایده ارث