مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جاده ای بعلت خواب آلودگی

سلام با ماشین خودم تصادف کردم تو جاده بعلت خواب آلودگی
کوبیدم تو دیوار منزل
یه بنده خدا
ماشین سندش به نام خانم من هست
بیمه ماشین فقط، شخص ثالث دارد
مقصرم چون نمیتونم ثابت کنم بعلتی که نزنم به طرف، گرفتم تو دیوار خودم هستم
آیا دیه به پام که از قبل پلاتین داشته
و دوباره از همونجا شکسته تعلق میگیره
آیا بیمه ماشینم جواب گو من هست
آیا میتونم از تصادف قبلیم که با موتور بودم و طرف با ماشین زده فرار کرده و 3سال گذشته، تقاضای دیه و کار افتادگی کنم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از بابت شکستگی پایتان در تصادف با خودرو بیمه حتما خسارت پرداخت خواهد کرد.بشرطی که به پزشکی قانونی مراجعه کرده باشید.در خصوص تصادف سه سال قبلتان اگر در زمان تصادف پرونده تشکیل شده باشد دیه قابل دریافت است.