مشاوره حقوقی رایگان - درخواست قسط بندی مهریه

باسلام
همسر بنده ( زوجه) درخواست مهریه داده٬ با توجه که ایشون باکره هست و دوران عقد هستیم (حدود 14 ماه) سوالاتی دارم
1- برای تقسیط بندی مهریه ملاک پیش قسط و قسط های بعدی در صورتی که بنده هیچ‌گونه اموال منقول و غیر منقول ندارم حقوق دریافتی بنده هست؟ ( طبق قرارداد 1500000 تومان حقوق) اگر اینطور هست چه میزان تعلق میگیرد؟
2- در صورتی که ایشون از حق حبس استفاده کنه٬ با قطع ارتباط حتی تلفنی با بنده باز هم نفقه به ایشون تعلق میگیرد؟
3- از زمان شکایت ایشون تا صدور حکم نهایی چقدر زمان میبره؟ بنده چند بار میتونم برای اعسار اعتراض بزنم؟
4- بنده موافق طلاق نیستم ایشون بهانه میکنند و ارتباطشون با خانواده بنده از روز اول تیره و تار بود٬ در صورتی که بنده اقدام به طلاق کنم نحوه قسط بندی به ضررم هست نسبت به اینکه خودشون درخواست بدن؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام میزان پیش قسط و قسط را دادگاه به تناسب توان مالی شما تعیین می کند و رای بدوی قابل اعتراض در تجدیدنظر است اگر زن از حق حبس استفاده کند نفقه نیز تعلق می گیرد اگر بنا باشد هم مهریه را بدهید و هم نفقه بدهید ولی تا زمان پرداخت تمامی مهریه از تمکین همسرتان خبری نباشد بهتر است که شما دادخواست طلاق با اعسار از پرداخت مهریه بدهید