مشاوره حقوقی رایگان - رضایت قطعی جرحی در کلانتری و شکایت مجدد

سلام وقت بخیر بنده با موتورسیکلت در حال رانندگی بودم که یک سواری جلوی راهم را سلب کرد و منجر به واژگونی شدم و منجر به جراحت ناحیه دست که بخیه زده شد و جراحت ارنج و زانو شدم صبح روز بعد با توجه به اینکه مقصر از بنده درخواست رضایت نمود جهت ازادی ماشین خود بنده با شرایطی که داشتم قبل از اینکه در کلانتری رضایت دهم مقصر حادثه تماس گرفت که بروم جهت رضایت و گفتم که رضایت میدهم ولی موتورم را از پارکینگ بیارید بیرون خسارتش را بدهید اون هم قبول کرد و بنده روز بعدش در کلانتری رضایت دادم ، عصر چهارشنبه حادثه پیش آمد و ظهر پنجشنبه رضایت دادم بعد از رضایت عصر پنجشنبه دیدم انگشت کوچیک پام کبود و متورم شده عصر شنبه مطب دکتر ارتوپد باز شد از انگشت پام عکس گرفتم همراه با عکسهایی که شب حادثه در بیمارستان گرفته بودن بردم خدمت دکتر ارتوپد بعد که عکس را دیدن گفتن با این وضعیت چطور راه میرفتید انگشت پایتان شکستگی و دررفتگی دارد بایستی برید اتاق عمل و پین گذاشته شود خلاصه بنده هم تماس گرفتم با اون شخص مقصر تا وضعیتم را بگم بهشون جواب ندادن و پیام دادم که فلانی هستم لطفا تماس بگیرید ولی از ایشان خبری نشد با وجود این شرایط دوباره شکایت کردم از طریق دفتر قضایی و دکتر ارتوپد پایم را گچ گرفت و روز بعد رفتم اتاق عمل و پین گذاشتن در انگشت پایم و پیگیری شکایت و پزشکی قانونی و کارشناسی کروکی و مقصر صددرصد شدن راننده سواری ... بعد از آن تماس گرفتن که چی شده شما که چیزیتون نبود جز بخیه کف دستتان و زخم ارنج و زانو جریان را گفتم که چی شده و چی گذشته اون هم گفت بزارید پرونده روال قانونیش طی بشه بعد از ارجاع پرونده به دادسرا و دادیاری و حضور بنده در شعبه دادیاری دو هفته بعد قرار نهایی صادر شده مستند به ماده 100 و 104ق م مسموع نبودن عدول از گذشت و مهلت اعتراض 10روزه در دادگاه کیفری

لطفا راهنمایی بفرمایید با توجه به شرایط رضایت فوق و بعد از اینکه شکستگی و در رفتگی انگشت پام نمایان شده با مستندات عکس و گواهی استراحت پزشکی ارتوپد، تاریخ حادثه و تاریخ عمل و بستری بعد از رضایت میتوان دیه انگشت پام هزینه ها و خسارت بوجود آمده از عدم حضورکاریم و مربی رزمی هستم با این شرایط ‌ناقص شدم با توجه به نظر پزشک قانونی هنوز بهبودی پیدا نکردم و تحت درمان هستم که یکماه دیگر باز نوبت معاینه برایم داده

خواهش میکنم مشاوره دهید آیا میتوانم به حقم برسم و اعتراضم مورد قبول گردد چگونه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.رضایت شماتاثیری درپرداخت دیه توسط بیمه نداردوبیمه مکلف به پرداخت دیه می باشد.چنانچه دادگاه کیفری,منع تعقیب صادره زاتایید نموده,شما می توانید دادخواست حقوقی مطالبه دیه رابطرفیت مقصر وبیمه مربوطه تقدیم دادگاه نمایید وبرابرماده11قانون بیمه شخص ثالث مصوب سال95,بیمه خودروملزم به پرداخت می باشد.اما درخصوص خسارت به موتورسیکلت شما,بیمه تاسقف تعهد مسول پرداخت بوده ومازاد برآن نه بیمه ونه مقصر(بعلت گذشت شما)مسولیتی برپرداخت خسارت ندارند.