مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن زن به خاطر خیانت چه عواقبی دارد

باسلام و احترام خواهشا یک سوال مرا جواب بدین همسرم سه بار بهم خیانت کرده دفعه اول چشم پوشی کردم دفعه دوم نصیحت کردم دفعه سوم طبق اقرار خودش و در قرآن آمده برای بار سوم مرد باید زن را تنبیه و وادار به توبه کند که من ایشان را کتک زدم حال ایشان شکایت کرده و درخواست استرداد جهیزیه و طلاق توافقی کرده آیا دادگاه رأی به نفع ایشان میدهد با نه اگر به ریاست دادگاه حقیقت رو بگم برای من مجازات تعیین میکند و دیه باید بدم بدن همسرم فقط کبود شده لطفاً جواب این سوال را بدهید دیگه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بنظرمی رسد که خودتون متهم را محاکمه وبجای بازپرس ودادستان ودادگاه,کیفرخواست وحکم صادروخودتون هم حکم را اجراکردید قطعا عمل شما جرم بوده به دیه محکوم می گردید.