مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی اسید پاشی

سلام ببخشید برادر 24 ساله من با یه خانم تقریبا 43 ساله یه زمانی صیغه بوده الان به 8 9 ماهی هست که طرفش نمیره قبل از این هم خانم برای اینکه برادرمو پیش خودش نگه داره ازش شکایت کرد و دادگاه باید ضمانت برادرمو آزاد کرد و بعد قاضی گفته بود به برادرم که برو صیغه ش کن تا سندت آزاد ‌شه که داداشم برای جلب رضایت رفت پیشش بازم نزدیک چند ماه و از داداشم پول گرفت تا رضایت بده که سند ازادشه
الان بازم رفته شکایت کرده با شاهد برده تحت عنوان اسید پاشی ولی بخدا داداش من اصلا ندیدتش و ابلاغیه اومده که تا پنج روز باید مراجعه کنه وگرنه حکم صادر میشه

پاسخ ها :

اتهام انتسابی اسید پاشی اسید پاشی