مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شناسنامه

سلام خسته نباشید برای حذف نام همسر اول در صورتی که طلاق بائن غیر مدخوله باشه و تعویض شناسنامه آقا بعد از عقد همسر دوم میشه اقدام کرد ؟؟؟؟؟ قبل از عقد همسر دوم اقدام کردیم ثبت احوال نامه داده به دادگاه که صحت اصالت دادنامه رو به ثبت احوال اعلام کنن این چقدر زمان میبره و بعد از اون شناسنامه چقدر زمان میبره که اسم حذف بشه و بیاد ؟؟؟

پاسخ ها :

تعویض شناسنامه حذف نام همسر تعویض شناسنامه شناسنامه ثبت احوال