مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو و فک پلاک

با سلام
سوالی داشتم از محضر شما. بنده خودرویی صفر داشتم و چند هفته پیش به یک بنگاه فروختم و در قبالش بیشتر مبلغش را به صورت نقد دریافت کردم و مابقی آن در حد 3 میلیون برای انتقال سند گذاشته شد. سند ماشین به بنگاه داده شد و کارت و برگه سبز آن هنوز در اختیار بنده می باشد. بنگاه، این ماشین را به صورت اقساطی و طی چند فقره چک به یک خریدار، فروخته است و طی تماسی خواهان مدارک ماشین از بنده شد که بنده در این تماس، خواستار مشخص شدن وضعیت فک پلاک و همچنین باقیمانده طلب گشتم. ایشان گفتند سند را حدود 3 ماه دیگر انتقال بدهیم و در مورد فک پلاک نیز مشکلی نیست چون ما با هم قولنامه نوشته ایم. بنده گفتم که اگر مشکلی پیش بیاید چون پلاک به نام من است این مشکل بر گردن من خواهد بود. در نهایت ایشان پیشنهاد دادند که یک وکالت فک پلاک به نام خریدار زده شود و در نهایت چند ماه دیگر برای انتقال سند اقدام نماییم. آیا عدم فک پلاک و استناد به این قولنامه (بیع نامه) کافی است؟ هزینه وکالت محضری برای پلاک بر عهده کیست؟
از حسن توجه شما بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام تا حد امکان فک پلاک شود در صورت بروز هرگونه مشکل شما مسول هستید مگر اینکه ثابت نمایید ماشین را فروخته اید و مبایعه نامه شما اصالت دارد