مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

سلام من در یک بازی انلاین با پسری آشنا شدم که پشت سر هم استیکرهای عاشقانه و کم کم گیف های سکسی و حرفهای سکسی میزد تا روی من باز شود و عکس های بی حجاب از من خواست با اینکه خیلی مقاومت کردم ولی من را فریب داد تا جایی که در واتساپ فیلم مستهجن و لختی از من میگرفت الان داره زندگیم را از هم میپاشه به شوهرم پیام داده من با زنت چت میکنم زنت فلان و حرفهای رکیک با اینکه شوهرم از من مطمئن که این کاره نیستم و مرتب به شوهرم میگه تو بی غیرتی میخواد کاری کنه شوهرم من را طلاق بده با اینکه با فریب و ترغیب کردن و تحریک کردن من را به این راه کشاند ما هم ادمهای ابروداری هستیم حکم چی میشه چه کنم روح و روانم ریخته بهم کمکم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما و همسرتان به دلیل مزاحمت علیه وی طرح دعوی کیفری نمایید

کرمعلی عبدالهی

جناب آقای کرمعلی عبدالهی :

سلام
چه زمانی این اتفاق افتاده؟

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... حتما به مشاور خانواده و... رجوع کنید... ضمنا از حیث حقوقی راهکار کیفری دارد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری کنید . حتما با .کیل مجرب مشورت نمایید . انتشار تصاویر خصوصی هم در فضای مجازی جرم است. با پیگیری به نتیجه خواهید رسید البته راه درازی پیش رو دارید و باید انواع و اقسام استعلامات مخابراتی و پلیس فتا و غیره را جهت تکمیل پرونده ارایه دهید