مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مزروعی اوقافی

در حال خرید زمین مزروعی اوقافی هستم که فروشنده، تنها مدرک قانونی زمین را یک برگ با عنوان "قرارداد اجاره زمین مزروعی موقوفه غیر متصرفی" که مشخصات یک قطعه زمین مشاع و موجر در آن قید شده است، به ما نشان داده و می گوید این همان سند تک برگ اوقاف است، و سند ثبت سازمان املاک ندارد، قرار شده با هم به اداره اوقاف برویم و در نهایت عین این مدرک را برای ما بزنند و انتقال صورت گیرد.
در این برگ صحبتی از عرصه و اعیان نیست، و انگار هر چه هست متعلق به سازمان اوقاف است و خریدار فقط مستاجر است.
1. خب اگر پس از چند دوره اجاره، اداره اوقاف نخواهد که اجاره را با ما تمدید کند تکلیف ما چیست؟ چه چیزی دست ما را خواهد گرفت؟ آیا موضوع 99 ساله بودن زمین اوقافی نباید در این برگه قید شود؟
2. این برگ برای خرید و فروش زمین کافی است؟
3. آیا برای زمین مزروعی اوقافی می توان سند شش دانگ اوقافی تهیه کرد؟ عرصه و اعیان به چه صورت می شود؟
4. موضوع مشاع بودن، که در این برگ قید شده از لحاظ حقوقی یعنی چه؟ و چه شرایطی بر خریدار مترتب می شود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با استعلام از اداره ثبت پیگیر حقوق خود باشید چرا که صرفا مستاجر محسوب میشوید