مشاوره حقوقی رایگان - واکسن سربازی

سلام، خسته نباشید. میشه تزریق واکسن رو به تعویق انداخت. مثلا 15 روز قبل اعزام زد یا باید همان روزی دفترچه سربازی رو در پلیس به اضافه 10 پست می‌کنی تزریق کنی؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تزریق واکسن جهت بررسی واکنش بدن و نیز تاثیر آن است . وقتی قرار است تزریق شود چند روز فاصله برای چیست و چه اهمیتی دارد ؟