مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام. من خارج از کشور هستم و پدرم مدتی هست که فوت‌کردن. بردار بزرگم که برای کارهای انحصار وراثت پیگیر هستن در اصفهان، میگن که برای دریافت گواهی انحصار وراثت در شواری حل اختلاف نیاز به اصل شناسنامه وراث هست. میخواستم بدونم که چنین چیزی هست یا نه؟ فعلا امکان ارسال شناسنامه به ایران وجود نداره و سخته، چه راهی وجود داره که بدون شناسنامه وراث برادر بزرگ من که در ایران هست انحصار وراثت بگیره. کپی شناسنامه رو براش فرستادم ولی میگه گفتن باید اصل هم باشه وگرنه کار پیش نمیره. ممنون میشم یه راهنمایی کنین.
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام رونوشت برابراصل کپی شناسنامه وکارتملی کفایت می کند ودرصورت مشقت وعدم ارائه آنها ,خواهان می تواند طی لایحه ای درخواست استعلام مشخصات سجلی ازاداره ثبت را ازشورا بخواهد.شورای حل اختلاف استعلام واداره ثبت احوال مشخصات کامل وراثی که شناسنامه یا کارتملی ارائه ننمودندرابه شورا می دهد ونیازی به شناسنامه شمانیست.وشورا درصورت کامل بودن دیگرمدارک,گواهی مذکوررا صادرمی نماید