مشاوره حقوقی رایگان - وصول مهریه از اموال مصادره

همسرم با خانمی صیغه شده و تمام حسابها و اموالی که بنام خانم بوده بخاطر جرم مشترکشان مصادره شده است. مهریه من در مرحله اجراست. آیا امکان وصول مهریه از اموال مصادره هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

وقتي به نام ان خانم است كه نمي توانيد بعنوان اموال همسرتان معرفي و توقيف كنيد
بايد انچه كه به نحوي در مالكيت رسمي يا عادي همسر قرار دارد توقيف كنيد مثل اجاره بهاء محل سكونت مشترك، اتوموبيل البته قابل توجه باشد ، حقوق و در امد ماهيانه يا حساب بانكي و ابزار كار ...