مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن بنام شخصی که خارج از کشور است

سلام من خواهرم خارج از کشور است و مادرم میخواهد منزل خود را بنام او بزند و از او مدارکی ندارد جز یک وکالت تام آیا میتواند اینکار را بکند؟ و اینکه بدون وکالت تام هم میتواند خانه را بنامش بزند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام بنظر می رسد که مادربایدابتدا به خواهر وکالت درانتقال منزل با حق توکیل به دیگری رابدهدوسپس خواهرتان به شخصی درایران وکالت بدهد تا منزلرابنامش انتقال دهد ویا خواهربه شخصی درایران وکالت قبول هبه یا قبول صلح رابدهد تا معامله انجام گیردوالا امکان انتقال وجود ندارد.