مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال نامشروع

سلام من به عنوان نوه مادربزرگم حدودا 20سال بخاطر خدا برایش کارهای روزمره و بانکی و امور ادرای رو انجام میدادم برای کارهای بانکی ایشان همراه خودم به بانک میامدن و با اثر انگشت و مهر خودشان برداشت وجه انجام میدادن و گاهی اوقات که پول لازم بودن به من میگفتن از عابر بانک مقداری پول البته زیر 200 تومان برداشت کن الان بعداز گذشت 18 سال ایشان مدعی هست 147 میلیون پول از من کم شده و همش رو تو برداشتی ضمنا وکیل و کارشناس گفتن پول توسط من برداشت شده درسته من برداشت کردم ولی پول رو به خودش دادم و طبق رسمی که بین ماها هست رسیدی از مادربرزگم نگرفتم الان به اتهام تحصیل مال غیر نامشروع به دادسرا اظهار شدم و پرینت حساب رو جلو من گذاشتن چگونه باید از خودم دفاع کنم بدون اینکه سندی داشته باشم که پول که از عابر بانک کشیده میشده به خودش برگردوننده میشده

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید بتوانی با دلیل ثابت کنی که بنا به دستور بوده و تحویل خودش شده است سوگند نیز یکی از دلایل است البته نوشته اید که برداشت با اثر انگشت و مهر خودش بوده که اگر اینگونه است از بانک استعلام شود و مشکلی نخواهید داشت