مشاوره حقوقی رایگان - زنای به عنف و ازاله بکارت

سلام از شخصی به اتهام زنای ب عنف و ازاله شکایت شده باشه و اون شخص پیش قاضی اقرار کرده که رابطه اتفاق افتاده اما با رضایت بوده از طرفی بعد از رابطه برای فرار از جرم صیغه 99 ساله بدون اذن پدر برای دختر 20 ساله انجام داده باشه و دختر در شرایطی بوده که نتونسته نه بگه نظر قاضی چی میتونه باشه؟؟ چه مجازاتی داره؟؟ خواهش میکنم جواب بدین خیلی ضروریه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت رضایت و اقرار دختر به رضایت بحث زنای به عنف از بین رفته و صرفا رابطه نامشروع در صورتی که رابطه شرعی قبل از رابطه جنسی نداشته باشند و نیز دیه ازاله بکارت اثبات مبشود و محکوم به مجازات رابطه نامشروع و پرداخت دیه ازاله بکارت در صورت عدم رضایت دختر میشود.