مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن مدت وکالت

سلام بنده سال 97 یه ماشین خریدیم از یه شخص ( مالک دوم ) که وکالت 30 روز از مالک اصلی (مالک اول) خودرو داشت و یه وکالت تعویض پلاک گرفتیم از ایشون که متاسفانه با تاخیر برای تعویض پلاک اقدام کردیم و گفتن که چون وکالت قبلی مدت دار بود این وکالت هم در همون زمان قابل تغییر و تعویض پلاک رو داشته
با مالک دوم تماس گرفتیم ولی اصلا پاسخگو نبودن و دستمون به جای بند نبود
بعد از یک سال مالک اول رو پیدا کردیم (اواخر سال 98) که طلب مبلغ 1 میلیون تومان داشتن تا وکالت جدید بهمون بدن
سوالم اینه راه قانونی این مشکل چیه که بتونیم حلش کنیم و ماشین به اسم بزنیم؟
*پلاک ماشین به اسم مالک اول هستش
*کارت ماشین با گفته مالک دوم گم شده و کارت ماشین نداریم
*برگه سبز و باقی مدارک در اختیار ماست
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

نقش مالك اول در معامله شما چيه ؟ الان با چه سمت و اختياري به شما وكالت تعويض پ مي دهند شما با ، مالك دوم معامله داشتيد
ايا ايشان طبق وكالتي كه - به مالك دوم دادنداختياراتي را
( تعويض) براي خود حفظ كردند؟ مهم متن وكالت اولي به دومي و به شما ست كه صورت گرفته بدقت مطالعه كنيد حق و اختيار هر سه نفر پيش بيني شده
بنظرم مالك اوليه نسبت به
خود رو چنين اختياري ندارتد
وكالتنامه ها را ببينيد و مطالعه كنيد