مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دادگاه

با سلام. اینجانب، شکایت ام در دادگاه شعبه 22 مشهد، بابت مشارکت در ساخت، رای به نفعم تا حدودی صادر شد و رفت تجدید نظر شعبه 17، کاملا به ضرر صادر شد. یک سال پرونده تو شعبه 17 منتظر رای بودم. خلاصه شاکی پرونده محجوریت صادر کرد. در این شرایط شکایت باطل نمی‌شود؟ زمان شکایت، شاکی محجور بوده.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورتی که در زمان شکایت محجور باشند میتوانید با ارائه ادله و مدارک محجوریت ، مورد را پیگیری کنید . در این خصوص به وکیل نیاز خواهید داشت