مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و تادیه آن

سلام
من سال 95 عقد کردم و مهریه خانمم 214 سکه بوده و مهریه اش را مطالبه کرده و من هم به تدریج مهریه اش را میدادم البته نه بخاطر طلاق خب مهریه عندالمطالبه هست و من هم موظفم به پرداختش و باهم زندگی می کنیم اما الان یعنی سال 99 سکه 11 تومن شده من نمی تونم پرداخت کنم تکلیف چیست ؟؟؟ ساز و کار قانونی ای وجود نداره ؟؟؟؟ چکار باید بکنم ؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر از طریق قانونی مطالبه کنند میتوانید تقاضای تقسیط کنید و بعنوان مثال هر4 ماه یک سکه پرداخت کنید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید هروقت خانم شکایت کردند شما دادخواست اعسار بدید تا دادگاه برای شما تقسیط کنه. البته اگر اموال داشته باشید قابل توقیف هست
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)