مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار منع تعقیب

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده شهریور ماه 98 به علت کلاهبرداری اینترنتی به پلیس فتا شکایت کردم و امروز ابلاغیه در سامانه ثنا امده است به شرح زیر:
قرار نهايی دادسرا
كل استان اصفهان
دادگستری
قرار جلب به دادرسی
دادستان و رئیس محترم دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان کاشان در خصوص اتهام آقاي ح.چ فرزند الف متولد 1363/12/23 دائر بر: كلاهبرداري رایانه ای متعدد 1. به مبلغ 1/500/000تومان از خانم ز.ز 2. كلاهبرداري رایانه اي به مبلغ 5/900/000 تومان از خانم ن.م 3. كلاهبرداري رایانه اي به مبلغ یك میلیون تومان از خانم ف.ش 4. كلاهبرداري رایانه اي به مبلغ 2 میلیون تومان از آقای ف.س 5. كلاهبرداري رایانه اي به مبلغ یك میلیون تومان از آقایر.ص همگی در تاریخ 98/06/02 با عنایت به شکایت شکات مذکور، استعلام از بانک های مربوطه و گزارش های پلیس فتا و عدم حضور متهم بزه انتسابي محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده 741 قانون تعزیرات و همچنین مستنداً به ماده 265 قانون آیین دادرسي كیفري
مصوب 1392 با اصلاحات بعدي قرار جلب به دادرسي متهم صادر و اعلام مي گردد. دفتر، مقرر است پرونده برگ شماري، در اجراي ماده 92 قانون اخیرالذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد، در صورت موافقت و پس از تنظیم كیفرخواست به مرجع صالح ارسال گردد.
قرار منع تعقيب
دادستان و رئیس محترم دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان کاشان در خصوص شكایت1. آقای ف.س 2.خانم ن.م 3. خانم ف.ش ، علیه آقاي ح.چ فرزند الف دایر بر:1و 2. تحصیل مال از طریق نامشروع 3.سرقت با عنایت به اینکه فعل ارتکابی متهم منطبق با بزه کلاهبرداری رایانه ای بوده لذا جرائم مذکور واقع نشده است و مستندا به اصل برائت مستنبط از اصل 37 قانون اساسی و نیز مواد 265 و 267 قانون آیین دادرسي كیفري مصوب 1392 قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام مي گردد؛ قرار صادره به موجب بند الف ماده 270 و 271 قانون مار الذكر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ به تقاضاي شاكي قابل
اعتراض در دادگاه كیفري دو شهرستان کاشان است. دفتر، مقرر است پرونده برگشماري، در اجراي ماده 92 ، 267 قانون اخیر الذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در صورت موافقت دادستان محترم به طرفین ابلاغ، پس از مضي مدّت قانوني و قطع ّیت قرار از آمار كسر و بایگاني شود؛ در صورت اعتراض به قرار از سوي شاكي جهت رسیدگي باحفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.
الان این منع تعقیب به چه معناست و من باید چه کاری انجام بدهم؟ ایا نباید اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

منع تعقیب یعنی متهم درخصوص اون جرم تبرئه شده وشما اگر اعتراضی دارید میتونید ظرف ده روز اعتراض کنید.
درخصوص اون قسمتی که قرار جلب دادرسی صادر شده یعنی دادسرا متهم رو مجرم تشخیص داده و برای رسیدگی وصدورحکم مجازات به دادگاه ارسال شده که جلسه دادگاه به شما ابلاغ خ اهد شد.
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)