مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام من اسفند 97 با موتور تصادف داشتم خودم با پراید بودم. در این تصادف من مقصر بوده و پای موتور سوار اسیب دید.
تمامی مدارک من و شخص مقابل کامل بود. بعد از حدود یک سال ابلاغیه ای برای من اومد که دادیاری رفتم و فقط چند امضا از من خواستند. 30 تیر هم ابلاغیه اومد ابلاغیه به اسم پدر ایشون بود درصورتی که خودشون سن قانونی دارن و دادگاه رفتم و شخص موتور سوار هم بود . اونجا آقای قاضی به من گفتند میدونی که باید سه میلیون از جیبتون بدید؟ منم نمیدونستم باید چی بگم...
حالا منتظر حکم هستیم....
واقعا باید من سه میلیون بدم (با وجود بیکاری همسرم و نداشتن درآمد)؟
مگه بیمه نباید پرداخت کنه؟
اگر سه میلیون باید بدم آیا میشه روی حکم اعتراض زد ؟
چرا ابلاغیه به اسم پدر موتوری بود ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

احتمالا خسارات مازاد بر بیمه بوده است