مشاوره حقوقی رایگان - حاضر به تمکین نیستم

سلام من همسرم به دلایلی مشکل داشتیم که منو با آژانس آورد گذاشت به منزل پدرم و گفت دیگه نمیام ببرمت. پدر ایشان به من مزاحمت ایجاد میکردن و خودش با دخترخالش رابطه خیلی صمیمی داشتن حالا هم رفتن شکایت تمکین ازم کردن آیا من میتونم بهش بگم که من نزدیک منزل پدر ایشان نروم و ازشون بخوام که یجای دور از منزل پدرشان منزلی تهیه کنند؟؟ من مدرک عکس و فیلم دارم دستم از رابطه ی صمیمی بادختر خاله ی ایشان و به همین علت حاضر به تمکین نیستم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما آمادگی خود را برای تمکین اعلام کنید و الا ناشزه محسوب می شوید و براحتی می تواند با اجازه دادگاه با همون دختر خاله اش ازدواج کند دلایل شما برای عدم تمکین قانع کننده و محکمه پسند نیست و اگر خوف جانی و یا شرفی وجود دارد و یا حق مسکن باشما و یا با توافق باش می توانید دادخواست متقابل الزام به تهیه مسکن علی حده و ... بدهید موفق باشید

پرسشگر :

اخه من قبل ایشان دادخواست ترک انفاق دادم وایشان بهم خرج ومخارج نمیده من چطوری میتونم میتونم ثابت کنم تاحالا پولی برای حسابم واریزنکرده میشه تودادگاه بگم اگه خرجی بهم دادی کوفیش بانکیت؟؟اگه بگن نقدی دادم چی

پرسشگر :

پس چطوری میتونم ثابت کنم که منو اونجا خانوادش اذیتم میکنه وتحقیرمیشم.حق مسکن بامن نیس ولی نمیخامم اونجا اذیت میشم محل زندگیمون نزدیک محل زندگی خانواده ی همسرم هس ایامن حق ندارم بگم اونجا ازارواذیت میکنن ومنو

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،خواسته تمکین راقبول کن،به نفع شمااست.موفق باشید