مشاوره حقوقی رایگان - انتقال شغلی بین استانی

سلام، بنده فرزند جانباز 50 درصد هستم. کارمند رسمی با 3 سال سابقه در یک شهرستان محروم مشغول هستم.
مادرم فوت شده و پدرم به تنهایی در شهرستان دیگری ساکن هستن و من پرستار پدرم بودم.
در بدو استخدام تعهد 10 ساله از بنده گرفته‌اند. بنده متاهل هستم و همسرم هم ساکن شهرستان هستن. به خاطر کارم، زندگیم با مشکلات زیادی رو به رو شده.
من چطوری می‌تونم انتقالی بگیرم؟ لطفا راهنماییم کنین ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تقاضای خود را ارایه دهید و با دلایلی من جمله نیاز مقصد و همان موارد بالا منتظر پاسخ باشید