مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

باسلام
من 3 روز پیش توسط همسرم به خاطر مسایل گذشته درگیری لفظی پیدا کردیم البته برای چندمین بار و چون که قولنامه خانه مستاجری به نام خانمم بود مرا از خانه بیرون کرد و من با لباسهام به خانه مادرم رفتم و او گفت که از منزل من برو بیرن و البته این بار دفعه دوم بود که این اتفاق افتاده و یه بچه 11 ساله دختر نیز دارم که در منزل نبود و تمام اساس من درون خانه است راهنمایی

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
در این خصوص �‌توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید تا از زیر بار عنوان اتهامی ترک انفاق کیفری و همچنین بار حقوقی دادخواست مطالبه نفقه معوقه رهایی پیدا کنید تنها دادخواست کم کانتر توسط شما علاوه بر دادخواست طلاق لزوم وجود دارد دادخواست الزام به تمکین می باشد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام کسیکه قولنامه بنامش هست مستاجرتلقی میشود.شما باید منزل مستقل برای زوجه تهیه کنید و وظیفه ای برعهده شماست و صرف قرارداداجاره بنام همسرتان مانع خانه گرفتن شما نیست