مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام با عرض معذرت برادر شوهرم خانمش مهریه اش را اجرا گذاشته بود از طرفی یک خانه قم و یک خانه تهران به مساوی پدر شوهرم به نام 2 پسر خود کرده و برای مهریه خانم برادر شوهرم حتی برای دیدن خانه قم که ما در انجا زندگی می کنیم امدند
همسر بنده فوت کردند و از طرفی بنده 2 دختر دارم یکی 18 ساله و دیگری 9 ساله
که بنده می خواهم مهریه ام را بگیرم و با فرزندانم زندگی کنم اما پدر شوهرم مهریه بنده را نمی دهد و پای امضاء هم نمی اید که به نام بزند بنده هم همه اموال را توقیف کردم و کارهای توقیف را دارم انجام می دهم اما گویا نیم عشر را باید پرداخت کنم اما بنده همه اموال را توقیف کردم چگونه نیم عشر را با اینکه پولی ندارم پرداخت کنم
می خواهم بدانم بعد مزایده گذاشتن نیم عشر کسر می شود
بین یک کلاف سر در گم مانده ام نه می ایند بفروشیم نه به نام می زنند
ایا در حال حاضر چه راهی بهتر است؟
معذرت می خوام طولانی شد
لطفا پاسخگو باشید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تقاضای اعسار از پرداخت نیم عشر بدهید