مشاوره حقوقی رایگان - مهریه متوفی

باسلام. نحوه تقسیم مهریه زن فوت شده چگونه است؟ مهریه خانومم 400سکه است ایا تمام مهریه را باید پرداخت کنم بنده دارای یک فرزند هستم ایا مهریه زندان هم دارد. بنده از لحاظ مالی هر چی داشتم هزینه درمان کردم ممنون میشم کمکم کنید ...باسپاس فراوان

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هزینه هایی که برای همسرتان از جمله درمان کرده اید جزء نفقه محسوب می شود و مهریه دین است و در صورت مطالبه ورثه ( پدر و مادرش و فرزندان و خودتان) باید پرداخت شود ودر صورت مطالبه و محکومیت اگر ندارید اعسار بدهید تا تقسیط شود و اگر قسطها پرداخت نشود می توانند شما را حبس کنند موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ننوشتیدوراث متوفی چه کسانی هستند؟.موفق باشید