مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به رفتن

باسلام من و همسرم همراه با یک پسر 7 ساله زندگی نسبتا خوبی داریم اما هر موقع کوچکترین بحثی بین ما پیش میاد خیلی جدی میگه رهات میکنم میرم جایی که بهم دسترسی نداشته باشی ...
با توجه به شناختی که ازش دارم و میدونم شاید این کارو بکنه خواهش میکنم راهنمایی کنید ...
من تو شهر غربت هستم به خاطر کار ایشون
دارم دق میکنم ...
چکار کنم که دیگه تکرار نکنه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. راهکار قانونی خاصی ندارد. توصیه می‌شود به روان شناس خانواده جهت حل مساله مراجعه کنید.