مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ترک منزل

با سلام شوهرم وقتی یکی از فامیل های من ما رو دعوت به مهمانی به منزلشان میکنند تهدید به ترک منزل می‌کنه میگه برا خودم یه آپارتمان خواهم خرید جدا از شما زندگی خواهم کرد این حرف و سه چهار بار در عرض 6سال گفته
ما زندگی آرامی داریم خانواده ی شوهرم به خانه ی ما میآیند ما هم همینطور

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع مربوطه قابل شکایت نیست اگر همسرتان چنین برخوردی دارد و‌موجب هتک حیثیت شما می شود میتوانید تحت عنوان توهین شکایت کنید
بهتر است با مشاور خانواده در این خصوص صحبت داشته باشید