مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

سلام بنده یک وسیله ای خریدم اقساطی که این وسیله بخاطر صفر بودن و نداشتن مدارک تو پارکینگ افتاد و بعد از در اوردن این وسیله، من کلا یک ماه روندمش و بعد از یک ماه دچار نقص فنی شد و به نمایندگی که ازش خریداری شده بود بردم و گفتن که سه برگ سبز کمپانی و کلید وسیله رو بدین تا کاراشو انجام بدیم و من گفتم تا زمانی که وسیله ی من تحویل نشه من قسطی پرداخت نمیکنم که گفتن موردی نیست ولی اشتباه کردم دست نوشته نگرفتم بعد گذشت دو ماه خبری از وسیله نشد که رفتم نمایندگی گفتم من روزی دارم 50 هزار تومن هزینه رفت و برگشتم میشه که گفتن یه وسیله دیگر بردارین تا وسیله نقلیه شما درست باشه به ناچار این کارو انجام دادم ولی بعد از چند روز متوجه شدم که وسیله نقلیه منو بدون هماهنگی به کسی دیگه ای فروخته و برگه کمپانی که به اسم بنده بود رو اسم یکی دیگه در اورده زنگ زدم به نمایندگی گفتن که چون قسط وسیله رو پرداخت نکردین ما به کسی دیگه ای فروختیم الان بنده میتونم مالمو پس بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر وسیله نقلیه جدید را به نام شما می زنند مشکلی ندارد. شما جنس معیوب را پس داده و جنس سالم دریافت کردید. در غیر اینصورت می توانید شکایت نمایید