مشاوره حقوقی رایگان - ندانستن علت فوت پدر در 23 سال پیش

با سلام و تشکر از همه عزیزانی که این سایت خوب را راه اندازی کردن و باعث آگاهی مردم در مورد مشکلات میشن
و اما مشکل بنده : در سال 1376 پدر بنده ( بنا به گفته یکی دو نفر در آن سال ) روز پنجشنبه حالش سر کار بد میشه پدرم را از محل کار که یک معدن استخراج سنگ آهن و زیر مجموعه فولاد بوده میبرن در خونه در حالت نیمه هوشیار و از اونجا هم یکی از فامیل اونا با ماشین شخصی میاره بیمارستان صدوقی که بخاطر شرایط پدرم پذیرش نمیشه و از اونجا میبرن بیمارستان الزهرا اصفهان و از اونجا اومدن دنبال من که پسر بزرگش بودم وقتی رسیدم بالای سر تخت پدرم چشمهایش فقط نیمه باز بود و بعد از چند ساعت بی هوش و بعد از یک هفته فوت کرد از اونجا که پدرم سرپرست معدن انباردار سراتش بار و چندتا شغل داشت اونجا دوتا دکتر اومدن گفتن که ما بریم و خودشون بیمارستان بالای سر پدرم هستن که بعدم ... خلاصه حالا از دوسال پیش زمزمه اینکه پدر من سکته مغزی نکرده و از کوه پرت شده و اینکه از ظهر حالت نیمه هوشیار داشته ولی هیچ وسیله ای که پدرم را به دکتر برسونن نبوده به گوش ما رسید تا اینکه دوسه نفر از همکاران پدرم به من گفتند که ناظر معدن اون موقع گفت اگه کسی ازتون چیزی پرسید بگید نمی‌دونیم ندیدم وگرنه اخراج میشید و ..... حالا اونا هیچ حق و حقوقی غیر از اونکه حقوق مادرم بود به ما ندادن در جایی که همه کارگرها فکر میکردن دیه پدر منا کامل دادن همون روز حداقل 20 نفر همراه پدرم سر کار بودن اگه لطف کنید راهنمایی کنید ما چیکار کنیم لااقل بفهمیم پدرم چی به سرش اومده اون موقع من پسر بزرگش بودم 18 سالم بود و سه برادر کوچکتر از خودم و مادرم که بی سواده کسی را نداشتیم پیگیر قضیه باشه آیا حالا بعد گذشت این همه سال میشه کاری کرد خیلی از جزییات را نگفتم چون حالاشم خیلی طولانی شد ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام ضمن عرض تسلیت در پاسخ ب سوال حضرتعالی چون دیه و ایراد صدمه ی بدنی غیرعمد ناشی از کار و در محل کار هست مشمول مرور زمان نیست و امکان طرح شکایت بعنوان ورثه ی آن مرحوم در محاکم کیفری وجود دارد .فلذا چنانچه شهودی در صحنه ی سقوط حضور داشتند و حاضر به گواهی مراتب هستند اقدام فرمائید. قطعا استناد به پرونده ی بالینی مرحوم ب صدور گواهی پزشکی قانونی جهت تشخیص علت فوت کمک خواهد کرد .
پیروز باشید