مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با سلام، بنده در سال 96 در حین ماموریت ابلاغ اوراق قضایی در نیروی انتظامی دچار تصادف شدم که پا از زیر لگن تا بالای زانو پلاتین قرار داده شد و همینطور فک و صورت دچار شکستگی و پلاتین واقع شد که حکم شورای عالی پزشکی کمتر از 50درصد در محدودیت حرکتی و فک و صورت چهل و هفت و پنج دهم درصد غرامت زدن میخواستم بدونم در مجموع چقد بهم پول میرسه و با وجود این شرایط معاف میشم یا نه؟ خیلی ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پول مشاوره حقوقی نیست ،مالی تجاری است.بلی معاف می شوید.یاالله