مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و اجرای مهریه

سلام، خسته نباشید. من یک ساله عقدم. اوایل ازدواجم رفتم برا گرفتن گواهی بکارت، اما دکتر گفت پرده ات آسیب دیده و گواهی نداد. من قبل ازدواجم با کسی رابطه نداشتم. ماجرا رو به همسرم گفتم و فردا به یه دکتر دیگه مراجعه کردم. ایشون گفتن پرده ات سالمه و فرم مادرزادیش همینجوریه. منم ازشون پرسیدم که میتونم اون قسمتی که دکتر قبلیه گفتن آسیب دیده ترمیم کنم ایشون راهنماییم کردن که اگه ترمیم کنم کل هایمن برش میخوره و نمیشه ثابت کرد که قبلا رابطه نداشتی؛ اما اگه همینجوری بمونه میشه ثابت کرد، حتی اگه آسیب دیدگی هم باشه مربوط به رابطه نیست. به من گفتن در حضور همسرم بهم گواهی میدن. منم با همسرم رفتم و ایشون گواهینامه ای که دکتر نوشتن رو امضا کردن و انگشت زدن. چند وقت پیش با هم رابطه کامل داشتیم، اما خونی دیده نشد. اما الان مشکل داریم. من میتونم مهریمو بذارم اجرا؟ میتونم ثابت کنم قبل ازدواجم رابطه نداشتم؟ من تصمیمم طلاقه، اما شوهرم نمیخواد طلاقم بده و من وکالت طلاق ندارم و واجد شرایط قید شده در عقدنامه نیستم. اما همسرم من رو از لحاظ مالی تامین نمیکنه و تهدیدم کرده که طلاقم نمیده، اما اذیتم میکنه و فحاشی هم کرده. اما من مدرکی ندارم. از طریق این موارد، میتونم اقدام کنم برای طلاق؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید یکی از شروط ضمن عقد که منجر به عسر و حرج شده را اثبات کنید در غیر اینصورت طلاق شما آسان نخواهد بود