مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت شده در خودرو که راننده خودش فوت شده

سلام همسر و فرزندم در داخل خودرو به همراه مادر خانوم و پدر خانومم ماشینشون چپ میکنه راننده که پدر خانومم بوده فوت میکنه مادر خانومم هم فوت میکنه خانومم دچار شکستگی دو پا و دخترم شکستگی جمجمه الان دیه به چه کسایی تعلق میگیره و چه جوری باید روندش طی کنیم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورت بیمه بودن خودرو،دیه تمام این افراد از جمله راننده مرحوم پرداخت خواهد شد.