مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خرید آپارتمان

باسلام احترام یک روزه یک واحد آپارتمان خریدم بنگاه به من گفت سال ساخت 93 هست و تو سایت ... هم زده 93 ولی من سند رو دستم گرفتم حواسم نشد بخونم بعد معامله انجام دادم الان خوندم ساختمان 91 هست. من تو قولنامه نوشتم 100میلیون مسکن یکم دارم قبول کرده الان اگر ساختمان نمره برای وام گرفتن نداشته باشد میتوم قرارداد رو فسخ کنم ؟

پاسخ ها :

فسخ قرارداد آپارتمان به دلیل ساخت ساخت فسخ قرارداد خرید آپارتمان وام مسکن یکم فسخ قرارداد خرید و فروش ملک