مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ معامله ای که در سی سال پیش انجام شده در زمان حال به دلیل عدم پرداخت قسمتی از بهای معامله

با سلام خدمت شما و عرض تشکر از زحمات شما
من به همراه برادران و خواهرهایم ملکی را که از پدرمان به ارث رسیده بود سی سال پیش به یکی از شرکت های دولتی فروختیم و در آن زمان کل مبلغی که باید به ما پرداخت میشد نه میلیون و دویست هزار تومان بود که آن شرکت دولتی هشت میلیون تومان را پرداخت کرد و قرار شد شش ماه بعد یک میلیون و دویست هزار تومان باقی مانده را هم به ما بدهد اما با گذشت شش ماه این مبلغ را به ما پرداخت نکرد و بعد از شش ماه که ما پیگیر شدیم باز هم پرداخت نکرد و ما هم سند ملک را به اسم آن شرکت نکردیم و از این موضوع بیست و هفت الی سی سال میگذرد و هم چنان طلب ما مانده و ما هم سند را به اسم آن شرکت نکرده ایم حالا سوال بنده از شما متخصصان عزیز این است که ایا با توجه به این موضوع که شرکت دولتی تقصیر کار بود و یک میلیون و دویست هزار ما را طبق تعهد خودش پرداخت نکرد و ما هم سند را به اسم شرکت نکردیم ایا الان و در زمان حال میتوانیم معامله را فسخ کنیم و اگر فسخ کنیم ایا باید هشت میلیون آن زمان را به نرخ امروز پس بدهیم؟ و اگر نمیشود که معامله را فسخ کرد ایا باید آن مقدار طلب ما به نرخ امروز محاسبه و پرداخت شود؟ خیلی ممنون از پاسخگویی شما واقعا لطف میکنید پاسخ بنده را بدهید

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت مابقی مبلغ معامله فسخ معامله ملک عدم پرداخت مابقی ثمن معامله ثمن معامله فسخ معامله