مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت

سلام علیکم
بنده در تاریخ 7/3/97 در پادگان شیفت بودم که پام پیچ خورد و شکست.
ولی گزارش حادثه رو 3/4/97 بود که کاراشو انجام دادم، و این فاصله به خاطر کم کاری رده خدمتیم بود، به همین خاطر دیر گزارش کردم.
سوالم این بود که آیا قانونی هست که به خاطر دیر تنظیم کردن گزارش حادثه
غرامت تعلق نگیره یا نه؟
اگر اینطوری باید چکار کنم، اگه از پادگان نامه ببرم مشکل حل میشه.
به نظر شما چه رای میدن ؟
اگر میشه یکم در موردش توضیح بدید.!!!
پیشاپیش از لطف شما کمال تشکر را دارم .....

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ذکر تاریخ حادثه ولو با تأخیر اشکالی نداره.به طوری که پزشک تاریخ حادثه را با تاریخ جراحت همگونی اعلام کند.انشاالله مصدوم حین خدمت وپرداخت غرامت.یاالله