مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

با سلام
بنده در دوران عقد و بلاتکلیفی هستم که تقاضای مهریه کردم ولی اموال همسرم در روستاست و سند ثبتی ندارد و مقداری هم وسایل کار و باشگاه در محلی انبار کردند که فقط جای انها را بلدم من چطور میتوانم اثبات کنم این اموال متعلق به همسرم است ؟ و ایا ماموری از طرف دادگاه برای تحقیقات در مورد اموال او فرستاده می شود ؟

پاسخ ها :

مهدي‌  رضا زاده‌ فيروزآبادي‌

مهدي‌ رضا زاده‌ فيروزآبادي‌ :

با سلام شما اموال را توقیف نمایید در صورتی که شخص ثالث اعتراض نماید و مدعی اموال شود به اعتراض نامبرده رسیدگی می گردد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ضمن اینکه پیشنهاد می شود مشکلات خانوادگی را با مذاکره حل نمایید باید عرض شود که شما باید مدارکی دال بر مالکیت غیر رسمی ایشان نسبت به اموال ارایه نمایید در این شرایط دادگاه نیز ممکن است تحقیق نماید. تاکید می کنم مذاکره بهترین راه حل دعاوی خانواده است