مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

با سلام و احترام بین منو همسرم اختلاف پیدا کردم و ایشان ترک منزل کردند و بعد از 22 روز سقط جنین میکند و از همسرم شکایت کردم و دادسرا منع تعقیب صادر کرد و اعتراض کردم و بعد از اعتراض ادله و پرونده بیمارستان و گواهی پزشک قانونی به دادسرا ارائه دادم و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارجاع دادند و الان دادگاه کیفری 2 قرار جلب به دادرسی صادر کرده
با این حال پرونده کجا رسیده و آیا نتیجه میگیرم و منظورشان از جلب دادرسی چی هست؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اشتباه می کنی .دادگاه همچین قراری صادر نمی کنه.یاالله

پرسشگر :

جناب غفاری دادگاه این رای صادر کرده و در سامانه ثبت کرده خواستید میتونم رای برای شما بفرستم

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،جلب به دادرسی یعنی مجرمیت طرف شمامحرزاست پرونده به دادگاه رفته است.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادسرا ملزم به اطاعت از قرار دادگاه است و دادسرا پرونده را تکمیل و پس از تفهیم اتهام و اخذ آخرین دفاعیات از همسرتان باید پرونده را با صدور کیفرخواست برای صدور رای به دادگاه بفرستد و دادگاه برحسب دلایل موجود و دفاعیات متهم رای به مجازات یا برائت خواهد داد و در هرصورت طرفین حق تجدید نظر خواهید داشت موفق باشید