مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر در دوران کرونا

با سلام.
مستاجر بنده از همان ابتدای قرارداد اجاره‌اش‌ را با جنگ اعصاب و کلی زنگ زدن میداد. تا این که 5 ماه اجاره نداد. دو ماهش قبل کرونا بود حتی، شکایت کردم و دو سوم کرایه را واریز کرد. دو ماه دیگه هم گذشت و اجاره دو ماه را هم نداد. دوباره شکایت کردم، که حل اختلاف واسه شهریور جلسه بررسی گذاشته. 9 مرداد باید تخلیه میکرد و نکرده و خیالی هم به تخلیه کردن ندارد. دادخواست دستور تخلیه دادم که شنیدم گویا در دوران کرونا دستور تخلیه داده نمیشه. من با این مستاجر بی وجدان چه کنم؟ نیاز شدید مالی دارم و امرار معاشم فقط از طریق اجاره ملکم هست. این را هم ذکر کنم که در اولین شکایتم حل اختلاف رای بر تخلیه زود هنگام داده بود. الان وضع من چه میشود؟ در روز بررسی به دستور تخلیه چه کنم که هر چه زودتر از شر این بلا خلاص شوم؟ زندگی من را مختل کرده این از خدا بی خبر.

با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر فرزند داشته باشید میتوانید تقاضای تخلیه را باتوجه به نیاز به مسکن جهت فرزند خود مطرح کنید تا تخلیه شود