مشاوره حقوقی رایگان - سند قبل اصلاحات ارضی

سلام ، خسته نباشید ما سند خریداری شده از خوانین قبل از اصلاحات ارضی داریم (زمین کشاورزی نبوده) باغ بوده ، بعد از اصلاحات ارضی پدر پدربزرگم اقدام به ثبت آن نکرده، الان در سال 99 چطور میتوانیم از طریق وراث آن را بدست آوریم.
( 2تا پلاک هست در ثبت یکی برای باغ و یکی خانه که به نام وراث که شامل پدربزرگم و برادرانش ثبت هست ولی محدوده نزده ولی در سند به زرع آن موقع ، محدوده نوشته شده)
آیا این اسناد معتبر هستند و چگونه میشود پی گیری اش کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله اعتبار قانونی داردن باید تمام ایادی قبلی و وراث رو جمع اوری و اقدام کنید تا نتیجه مطلوب حاصل بشه