مشاوره حقوقی رایگان - خواستن ارث و تکلیف نزاع های بعد آن

سلام خسته نباشید
خانواده ی پدرم 4 برادرند و 3خواهر و پدر من بزرگترین عضو خانوادش بوده و پدر مادر فوت شدن
برادر سوم و چهارم و خواهر دوم و سوم در زمین پدری خانه دارند و ملک بین 4تای آنها تقسیم شده
پدرم و عموی دوم در زمین پدری خانه نساخته و خودشان ملک خریده اند
حالا ما فرزندان او که الان زمینی برای خانه ساختن میخواهیم عموی سوم بخاطر قلدری و توهم هیکل درشتش مزاحم خانه ساختن ما شده
قبلا به دادگاه رفتیم و دادگاه حکم داد که به اندازه زمین بقیه برادران به ماهم در زمینی دیگر باید زمین برسه. حتی تقسیم نامه ای طبق این حکم تنظیم کردیم همه امضا و اثر انگشت زدند جز اون
ولی این قلدر الکی میگه باید 130متر از او بگیریم 130 از عموی سوم و میخاد زمین مارو تکه تکه بده و اون رو هم ادا درمیاره و نمیزاره ساخت خونه رو شروع کنیم
از قضا ما سه برادر هم هرسه نو همعلمیم و به خاطر حرف مردم نمیتونیم مثل اون دیوانه بازی دربیاریم و چماق کشی کنیم وگرنه 4نفر ماییم یک نفر اون
خلاصه نمیدونیم قید خونه رو بزنیم یا شغل و حیثیت
توروخدا کمکمون کنین چجوری حقمون رو بگیریم
و اینکه اگ موقه کار ساختن بیاد مزاحم بشه و درگیری پیش بیاد حق باکیه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از طریق دادگاه و قانونی تقاضای تقسیم کنید