مشاوره حقوقی رایگان - در مورد صفحه ی توضیحات شناسنامه

سلام خسته نباشید در گذشته پدر من در سال 31 یه بچه گیرش میاد که اسمش تو شناسنامشه ولی براش شناسنامه نمی گیرند بچه چند وقت بعدش می میره نمیروند براش گواهی فوت بگیرند کارهای اداریشا انجام بدهند همونجا تو قبرستان دهاتشون خاکش می کنند ولی اسمش تو شناسنامه هم پدرم و هم مادرم هست حالا ما می خواستیم انحصار وراثت کنیم همه بچه ها را خواستند گفتند اینم چون اسمش تو شناسنامس باید باشه گفتیم همون سال که به دنیا اومده مرده نه گواهی فوت داریم نه شناسنامه نه ام اینکه محل قبرش به جاش ساختمان ساختند خلاصه که نمی دانیم باید چه کار کنیم نظر شما در این مورد چیه و چه اقدامی باید انجام بدهیم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست اثبات فوت والزام ثبت احوال به درج تاریخ فوت درسندسجلی متوفی وصدورگواهی فوت راتقدیم دادگاه نمایید