مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دادخواست طلاق

با سلام. آیا امکان انصراف از دادخواست طلاق توسط مرد بعد از صدور حکم قطعی دادگاه وجود دارد. با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازقطعیت دادنامه اصطلاحش عدم حضوربه محضرمی باشد،بلی میتواندنیاید،ضمنا نوع طلاق چه باشد.موفق باشید

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

سلام..بعد از قطعیت دادنامه انصراف از دادخواست اشتباه میباشد بدلیل اینکه مرحله رسیدگی دادخواست پایان یافته و به دادخواست رسیدگی و منجر به حکم گردیده است..فلذا ایشان میتواند از اجرای حکم قطعیت یافته و مراجعه به دفتررسمی طلاق منصرف گردیده و مراتب را کتبا به دادگاه اعلام کند. البته اگه منظورتون گواهی عدم امکان سازش باشد که اجرای ان مقید به موعد قانونی سه ماهه میباشد.موفق باشید