مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مستمری به مادربزرگ

سلام و خسته نباشید
من دختری 23 ساله هستم که در سن 10 سالگی مادرم فوت شده است. بعد از فوت مادرم طبق قانون حقوق ایشان به من و مادربزرگ بنده تعلق میگرفت که مادربزرگ به صورت قانونی سهم حقوق خود را به بنده واگذار کردند و اکنون چندین سال است که حقوق مادرم را به تنهایی دریافت میکنم. یکسال است که مزدوج شده ام و اطلاعی به اداره مستمری نداده و همچنان حقوق را دریافت میکنم.
1- آیا در صورت عدم مطلع نمودن اداره جریمه ای شامل میشوم؟
2- آیا میتوانیم اکنون که مادربزرگ با خواست خودش از دریافت حقوق صرف نظر نموده مجددا دریافت حقوق ایشان را فعال کنیم؟ و حقوق به حساب ایشان کامل واریز میشود؟
3- حال که یکسال است حقوق مادرم را دریافت کرده ام تا چه مدت دیگر واریز حقوق ایشان پابرجاست؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دیر یا زود مطلع خواهند شد حسب مورد جریمه بازپرداخت و سود حدود 26 تا 30 درصدی را از شما دریافت خواهند کرد بهترین راه اطلاع به سازمان مربوطه است است مادر بزرگ شما هم خواهند توانست مجدد درخواست بدهند .