مشاوره حقوقی رایگان - به کمک فوری نیاز دارم

سلام من 3 روز با دختر داییم فرار کردیم ( من متولد 81 و دخترداییم متولد 84 به سن قانونی نرسیدیم ) خودش راضی بود تو این 3 روز خونه اجاره کردم و 1 شب رابطه از پشت باهاش داشتم ولی اسپرم داخل نریختم و رابطه دهانی هم داشتیم و بعد از 3 روز زنگ زدم که اومدن دنبالمون و برگشتیم و داییم شکایت کرده بوده و فکر کنم زن داییم مخ دار دخترداییمو داره شستشو میده و داییم گفته باید بریم دادسرا برای امضا که پیدا شدیم ولی شک داریم به حرف میترسم بریم بخواد مجازاد کنه ما چیکار کنیم همم خیلی دوست داریم لطفا زود کمک کنید چون 1شنبه گفته بریم دادسرا

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با دایی خود صحبت کنید که این موضوع جز جزای شلاق تا 99 ضربه شلاق برای هردو ندارد و اینکه دختر خودشان نیز از این بابت مضر میشود در اخر کلام حضرت علی به رابطه فی مابین اصلا اقرار نکنید