مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی مهریه و مستثنیات دین

سلام...خسته نباشید
به تازگی متوجه شدم که سند واحد مسکونی بنده بازداشت است .... همسرم جهت وصول مهریه 500 عدد سکه از طریق اداره ثبت، اقدام کرده است..که دارایی بنده همین منزل مسکونی و یک حقوق کارگری است.... که این منزل را بنده پس از سه سال مستاجری در همین واحد با پیشنهاد صاحبخانه خریداری کردم و ایشان وام مسکن این واحد را به من منتقل کردند و بنده باید تا سال 1408 اقساط را بپردازم....مگر یک واحد مسکن جز مستثنیات دین نیست؟؟؟؟...ولی اینکه چرا رییس ثبت این موضوع را رد میکند و اعلام میکند چون بنده با مشارکت بانک مسکن این منزل مسکونی را خریداری کرده ام و 17 میلیون اقساط وام باید به بانک پرداخت کنم،،به نوعی این منزل متعلق به بانک است و نه بنده و از مستثنیات دین خارج است....و همسر بنده هم 17 میلیون را به ثبت واریز کرده تا از از طریق ثبت با بانک تسویه شود و ملک بنده توقیف شود....مگر قوانین ثبت و دادگاهها با هم فرق دارند در مورد مستثنیات دین؟؟؟؟و اینکه همسر بنده هم از طریق وکیل پیگیر این کار هستند در صورتی که بنده بارها از طریق همکاران شما به این جواب رسیدم که منزل مستثنیات دین است....ولی اینکه این وکیل با چه استدلال و قانونی با پرداخت 17 میلیون تومان به ثبت جهت تسویه وام بنده،قصد توقیف ملک و وصول مهریه را دارند و از طرفی هم جواب اداره ثبت به بنده با استناد به ماده 39،،،،فکر بنده را مشغول و نگران کرده است....در حالی که همانطور که عرض کردم این تنها دارایی بنده است به اضافه یک حقوق کارگری.....و تمام وسایل زندگی خودم و همسرم هنوز در منزل میباشد و همسرم به دلیل اینکه میخواهد در شهر خودش زندگی کند مرا تحت فشار گذاشته که بنده هم دادخواست الزام به تمکین دادم و همسر بنده محکوم شدند ولی تمکین نکردند....الان برخورد ثبت با من طوری است که انگار این موضوع تمام شده است و اعتراضات بنده تاثیری ندارد....پاسخ اداره ثبت هم به بنده شده این ماده 39 آیین نامه لازم الاجرا ثبت اسناد...
ماده 39:در مورد مالی که در مقابل مطالباتی وسیله اجرای ثبت توقیف شده باشد،بستانکار بازداشت کننده مازاد میتواند تمام دیون و هزینه های قانونی بازداشت کنندگان مقدم و حقوق دولتی را در صندوق ثبت تودیع و تقاضای توقیف مال و استیفای حقوق خود را بنماید.در این صورت از توقیف ها رفع اثر نموده و مال بابت کل یا قسمتی از طلب او و مجموع وجوه تودیع شده بلافاصله توقیف و از طریق مزایده به فروش میرسد. ..
در حالی که در همین آیین نامه ماده 61 به صراحت در مورد مستثنیات دین گفته مسکن مورد نیاز در شان و منزلت....
ولی رییس ثبت بدون هیچ پاسخی به اعتراض کتبی اینجانب به توقف عملیات اجرایی،اقدامات اجرا را دنبال کرده و امروز به دست بنده یک برگه ارزیابی ملک رسیده و واحد بنده 100 میلیون کارشناسی شده است...
خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید....واقعا این واحد که محل سکونت بنده است با این قوانین مستثنیات دین نیست؟؟؟چرا عملیات اجرا متوقف نمیشود جهت بررسی؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می باید طبق ماده 21 عمل می کردید و خودتان اموالتان را و منزلتان را هم که مسکونی و مستثنی هست اعلام می کردید که ظاهرا نکرده اید به نظر می رسد به هیئت نظارت ادره ثبت شکایت کنید و با وکیل نیز مشورت نمایید موفق باشید